Tekstilportal
İlan Referans No
280111
Yetkili
Tekstil Portal
Şehir / Ülke
İstanbul,
Türkiye,
Tarih
23.2.2026 09:50:58
Rusça
280111 - ÜRETİM FAZLASI KOT KUMAŞLARI, İHRAÇ FAZLASI DENİM KUMAŞ, STOK KOT KUMAŞLARI ALINIR 0 553 951 31 34
Resim Zoom
Resim Zoom
  • İmalat fazlası kot kumaşı arayanlar
  • Parti malı denim kumaş arayanlar
  • Stok kot kumaşı arayanlar
  •  Spot kot kumaşı alanlar, Stok kot kumaşı alanlar

İlan No:280111 Resim No-00308650- ; 

ÜRETİM FAZLASI KOT KUMAŞLARI, İHRAÇ FAZLASI DENİM KUMAŞ, STOK KOT KUMAŞLARI ALINIR 0 553 951 31 34

Parti malı Pantolonluk kot kumaşları, Stok kot pantolonluk kumaş,
Spot denim kumaşları arıyoruz. İhraç fazlası kot kumaşları arıyoruz

1000 metre/ 5000 metre - 10.000 Metrelik vb partiler halinde
Stok fazlası kot kumaşları alınır.

İrtibat: +90 553 951 31 34 Whatsapp

-------------------------------------

İhraç fazlası kot kumaşı arayanlar, Üretim fazlası kot kumaşları arayanlar, İmalat fazlası kot kumaşı arayanlar, 
Parti malı kot kumaşı arayanlar, Parti malı denim kumaş arayanlar, İkinci kalite kot kumaşları arayanar,  spot kot kumaş lanlar,
Depo fazlası kot kumaşı arayanlar, Stok fazlası kot kumaşı arayanlar, Spot kot kumaş arayanlar, Stok jean kumaşı alanlar, 

İhraç fazlası pantolonluk kot kumaşı arayanlar, Üretim fazlası pantolonluk kot kumaşları arayanlar, Spot jean kumaşları alanlar,
İmalat fazlası Pantolonluk kot kumaşı arayanlar,  Parti malı pantolonluk kot kumaşı arayanlar, ikinci kalite Jean kumaşı alanlar,
Parti malı Pantolonluk denim kumaş arayanlar, İkinci kalite Pantolonluk kot kumaşları arayanar,  Üretim fazlası Jean lımaşları alıcısı,
Depo fazlası Pantolonluk kot kumaşı arayanlar, Stok fazlası Pantolonluk kot kumaşı arayanlar, Spot Pantolonluk kumaş arayanlar,

İhraç fazlası Denim kumaşı arayanlar, Üretim fazlası Denim kumaşları arayanlar, İmalat fazlası Denim kumaşı arayanlar, 
Parti malı Denim kumaşı arayanlar, Parti malı denim kumaş arayanlar, İkinci kalite denim kumaşları arayanar, Kilı ile jean kumaş alıcıı,
Depo fazlası denim kumaşı arayanlar, Stok fazlası denim kumaşı arayanlar, Spot denim kumaş arayanlar, Parti Jean kumaşları alıcısı,

İhraç fazlası pantolonluk denim kumaşı arayanlar, Üretim fazlası pantolonluk denim kumaşları arayanlar, Üretim fazlası jean kumaş alanlar, 
İmalat fazlası Pantolonluk denim kumaşı arayanlar,  Parti malı pantolonluk denim kumaşı arayanlar, İmalat fzlası jean kumaşları alanlar,
Parti malı Pantolonluk denim kumaş arayanlar, İkinci kalite Pantolonluk denim kumaşları arayanar, İhracat fazlası jean kumaş arayanlar,
Depo fazlası Pantolonluk denim kumaşı arayanlar, Stok fazlası Pantolonluk denim kumaşı arayanlar, Spot Pantolonluk denim kumaş arayanlar,

...

Bu ilanin kontor ücreti 0
canli destek

Asağıdaki linke tıklayarak
Sizde Satın alma veya Satış ilanlarınızı Portalımızda Ücretsiz yayınlatabilirsiniz.

Tıklayınız

Sektör mensuplarının dikkatine
» Üretim aşamasında kullandığınız her türlü hammadde yarı mamül, mamul vb tüm ürünlerin Örneğin; ( İplik kumaş aksessuar ambalaj malzemesi ve her türlü sarf malzemesinin ) Tüketim miktarını belirterek www.tekstilportal.com 'un satınalma ilanları bölümünde ücretsiz yayınlatabilirsiniz. Böylelikle firmanıza gelecek teklifler sonucu maliyetlerinizi düşürme imkanıda bulabilirsiniz.

» www.tekstilportal.com 'un İngilizce yayınlanan Firma tanıtım ilanları bölümünde Firmanızın İngilizce tanıtım ilanlarını yayınlatarak web sayfalarınıza link verdirerek Seri ilanlar bölümümüzde Yurt dışına yönelik arz ve talep ilanlarınızı yayınlatarak Firmanıza yeni ufuklar açma imkanıda yaratabilirsiniz. Sektör ile ilgili her türlü arayışınızda ücret ödemeksizin

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

Referans
Başlık
İl/Ülke
İlan Tarih

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
info@tekstilportal.com