Tekstilportal
İlan Referans No
278964
Yetkili
Tekstil Portal
Şehir / Ülke
İzmir,
Türkiye,
Tarih
26.10.2025 06:23:03
Rusça
İngilizce
278964 - ERKEK CHİNO PANTOLON İMLATÇISI, ERKEK KLASİK PANTOLON İMALATÇISI VE TOPTAN SATICISI
FASON İMALATTA YAPIYORUZ 0 553 951 31 34
Resim Zoom
Resim Zoom
  • Chino erkek pantolonları üreticisi
  • Erkek Chino pantolon üreticisi
  • Chino pantolon toptancısı
  • Erkek Chino pantolon modelleri
  • Erkek Chino pantolon toptancıları
  • Erkek Chino pantolon toptancısı
  • Erkek Cihino pantolon ihracatçıları
  •  İstanbul Chino Erkek pantolonları toptancısı
  • İstanbul Chino pantolon toptancıları
  • İstanbul Erkek Chino pantolon toptancısı
  • İstanbulda Chino pantolon toptancıları
  •  İstanbulda Chino patolon üreticileri

İlan No:278964 Resim No-00303505- ; 

ERKEK CHİNO PANTOLON İMLATÇISI, ERKEK KLASİK PANTOLON İMALATÇISI VE TOPTAN SATICISI
FASON İMALATTA YAPIYORUZ

İstanbuldaki Son Teknoloji ile yenilenmiş Erkek pantolon Üretim fabrikamızda
Erkek Chino Pantolon üretimi,  Erkek Kumaş pantolon üretimi yapıyoruz.
Erkek pantolon Üretim kapasitemiz Günlük 1500 Adettir

Erkek kumaş Pantolon üreticisi, Erkek Chino pantolon imalatçısı,
Klasdik erkek pantolonları ve  Erkek Chino pantolon toptan satıcısıyız.

Toptan Sipariş ile Sizin istediğiniz modellerde ve Sizin Firma marka Etiketiniz ile
Erkek Chino pantolonları üretisi ve Erkek Klasik kumaş pantolonları üretimi yapıyoruz

İrtibat: +90 553 951 31 34 Whatsapp
Firmamızda Erkek kumaş pantolon fason imalatı ve Fason Chino pantolon imalatıda yapıyoruz
İhracat Kalitesinde Full Finişli erkek kumaş pantolonları fason üreticisiyiz

--------------------------------------------

İstanbul Chino erkek pantolon fason atölyesi, İstanbulda Chino erkek pantolon fason imalatçısı, İstanbulda Erkek Chino pantolon üreticisi,
İstanbulda Erkek Chinio pantolon toptancısı, İstanbulda Erkek Chino pantolon ayölyesi, İstanbulda Erkek Chino pantolon fabrikası, 
İstanbulda Toptan Chino erkek pantolon satanlar, İstanbulda Erkek Cihino pantolon ihracatçısı, İstanbulda Erkek Chino pantolon fasoncusu,
İstanbulda Erkek Chino pantolon fason atölyesi,  İstanbulda erkek Chino pantolon fason imalatçısı,  İstanbulda Erkek kumaş pantolon imalatçıları,
İstanbulda Erkek Klasik pantolon imalatçıları, İstanbulda Kumaş pantolon toptancıları, İstanbulda Kumaş pantolon fasoncuları,
İstanbulda Ekek kılasik pantolon fasoncuları, İstanbulda Erkek pantolon fason atölyecileri, İstanbulda erkek pantolon imalatçıları,
İstanbulda erkek pantolon toptancıları, İstanbulda Erkek pantolon ihracatçıları, 

...

Bu ilanin kontor ücreti 0
canli destek

Asağıdaki linke tıklayarak
Sizde Satın alma veya Satış ilanlarınızı Portalımızda Ücretsiz yayınlatabilirsiniz.

Tıklayınız

BU İLANA AİT ANAHTAR KELİMELER;
Sektör mensuplarının dikkatine
» Üretim aşamasında kullandığınız her türlü hammadde yarı mamül, mamul vb tüm ürünlerin Örneğin; ( İplik kumaş aksessuar ambalaj malzemesi ve her türlü sarf malzemesinin ) Tüketim miktarını belirterek www.tekstilportal.com 'un satınalma ilanları bölümünde ücretsiz yayınlatabilirsiniz. Böylelikle firmanıza gelecek teklifler sonucu maliyetlerinizi düşürme imkanıda bulabilirsiniz.

» www.tekstilportal.com 'un İngilizce yayınlanan Firma tanıtım ilanları bölümünde Firmanızın İngilizce tanıtım ilanlarını yayınlatarak web sayfalarınıza link verdirerek Seri ilanlar bölümümüzde Yurt dışına yönelik arz ve talep ilanlarınızı yayınlatarak Firmanıza yeni ufuklar açma imkanıda yaratabilirsiniz. Sektör ile ilgili her türlü arayışınızda ücret ödemeksizin

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

Referans
Başlık
İl/Ülke
İlan Tarih
92114
İSTANBULÜsküdarTürkiye
13.10.2025 16:53:44

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19