Tekstilportal
İlan Referans No
275412
Yetkili
Tekstil Portal
Şehir / Ülke
İstanbul,
Türkiye,
Tarih
2.2.2026 09:36:36
Rusça
İngilizce
275412 - 8 KABİN BRUCNER RAM MAKİNASI SATILACAKTIR 0 506 909 54 19
Resim Zoom
Resim Zoom
  • Satılık Bruckner ram maknası İkinci eml Bruckner ram makinası satanlar
  • Satılık 8 kabin ram makinası, Satılı 8 kabin Bruckner ram makianası
  • Satılık 8 Kamara Bruckner ram makinası, Satılık 8 kamara Ram makinası
  • Turkiyede satılık Ram makinaları,  Satılık Mahlo makinası

İlan No:275412 Resim No-00307558- ; 

8 KABİN BRUCNER RAM MAKİNASI SATILACAKTIR 0 506 909 54 19

Satılık Bruckner marka ram makinası  2014 model 2,40 en Bruckner ram makinası,
Bruckner 8 kabin ram makinası, çift fularlı, Dikey zincirli, Gazlı ram makinası satılacaktır

----------------------------

Turkiyede Satılık 8 kabin ram makinası,  Turkiyede Satılık 8 kabin Bruckner ram makianası, Turkyede 240 cm Ram satanlar, 
Turkiyede Satılık 8 Kamara Bruckner ram makinası, Turkiyede Satılık 8 kamara Ram makinası, kinci el Gazlı Ram satanlar, 
Turkiyede Satılık Bruckner ram maknası, Turkiyede İkinci el Bruckner ram makinası satanlar, Turkiyede satılık Ram makinaları, 
Turkiyede Satılık  tekstil boyahane makianaları, Turkiyede Satılık Tekstil finişing makinaları,Turkiyede ikinci el ram satanlar
Turkiyede satılık kumaş boyama makinaları, Turkiyede satılık Kumaş terbiye makinaları,Turkiyede satılık 240 cm ram makinaları,
Turkiyede satılık doğalgazlı ram makinaları, Turkiyede satılık ikinci el ram makinaları, Turkyede satılık Gazlı Bruckner ram makinaları,
Turkiyede satılık 240 cm Bruckner ram makinası

...

Bu ilanin kontor ücreti 0
canli destek

Asağıdaki linke tıklayarak
Sizde Satın alma veya Satış ilanlarınızı Portalımızda Ücretsiz yayınlatabilirsiniz.

Tıklayınız

Sektör mensuplarının dikkatine
» Üretim aşamasında kullandığınız her türlü hammadde yarı mamül, mamul vb tüm ürünlerin Örneğin; ( İplik kumaş aksessuar ambalaj malzemesi ve her türlü sarf malzemesinin ) Tüketim miktarını belirterek www.tekstilportal.com 'un satınalma ilanları bölümünde ücretsiz yayınlatabilirsiniz. Böylelikle firmanıza gelecek teklifler sonucu maliyetlerinizi düşürme imkanıda bulabilirsiniz.

» www.tekstilportal.com 'un İngilizce yayınlanan Firma tanıtım ilanları bölümünde Firmanızın İngilizce tanıtım ilanlarını yayınlatarak web sayfalarınıza link verdirerek Seri ilanlar bölümümüzde Yurt dışına yönelik arz ve talep ilanlarınızı yayınlatarak Firmanıza yeni ufuklar açma imkanıda yaratabilirsiniz. Sektör ile ilgili her türlü arayışınızda ücret ödemeksizin

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

Referans
Başlık
İl/Ülke
İlan Tarih

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
info@tekstilportal.com