live support








.:: BERA MÜHENDISLIK OTOMASYON SISTEMLERI MAKINA TEKNIK TESISAT SAN. VE TIC.LTD. ŞTI ::.

Company No:39541 Image No-002- ; 


Beramax Buhar Jeneratörleri *MOTORİN * FUEL OIL * DOĞALGAZ * LPG 100-3.000kg/h Kapasitelerde TEKNİK ÖZELLİKLER *Buhar Jeneratörü son teknoloji ile üretilmiştir. *Çok çabuk ve ekonomik buhar üretir. *Full otomasyon kontrolü sayesinde kullanımı son derece kolaydır. *Kondens pompası buhar jeneratörü için özel dizayn ve imal edilmiştir. *Su yumuşatma cihazı tam otomatiktir. *Oluşabilecek tüm olumsuz koşullara göre dizayn edilmiş olup, mekanik ve elektronik emniyet zincirleri ile donatılmıştır. *Çalıştırmak için ayrı bir elemana ihtiyaç yoktur. *Tüm armatürleriyle birlikte (seçtiğiniz yakıt türüne göre brülörü dahil) sevk edilir. *Uzman mühendislerimiz ve teknik elemanlarımızla devreye alınır. *Su hacmi çok az olduğundan, insan çalıştırılan mekanlarda kullanmak mümkündür. *Buhar sıcaklığı,baca gazı sıcaklığı ve tüm fonksiyonlar gelişmiş otomasyon tablosundan sürekli izlenebilir. BUHAR JENERATÖRLERİ KULLANIM ALANLARI VE ÖZELLİKLERİ Oteller, konfeksiyon, çamaşırhaneler,triko imalatı, beton kürleme, içecek, şişeleme sanayi, buharla yıkama ve temizleme, çorap sanayi ve buhar ihtiyacınız olan her yerde elektrik, su, yakıt ve baca bağlantısı yapıldığında işletmeye hazırdır. Tüm ekipmanları ile komple paket ünite olup, kurulumu, taşınması son derce kolaydır. Daha düşük maliyet için tam gaz devam

Attention to Industry Members

»You could publish all types of raw material, semi-finishing, finishing products etc you use in the production (for example yarn, fabric, accesory, packing materials and all types of consumables) in buying advertisements section of www.tekstilportal.com free of charge by indicating your consumed amounts. Therefore, you could have the possibility of cost reduction as per offers incoming to your company.

You will have possibility of openning new horizons to your company as free of charge in all your industrial related search by publishing your company introduction in english, by linking to your web site in the www.tekstilportal.com publishing in english. Also same oppotunity by publishing your overseas inquiries and offers in our classified advertisement section.









payment types


NEW MESSAGE