türkçe Çevirisi
[NTX-29475]

FENTEKS KUMAŞÇILIK IC VE DIS SAN TIC LTD STI - 29475 - fenteks kumaşçIlIk Ic ve dIs san tIc ltd stI

товары и уÑлуги компании;


 


FENTEKS KUMAŞÇILIĞA HOŞGELDİNİZ 
 

Bu web sitesi siz sayın müşterilemizin bizlere ve ürünlerimize daha hızlı, ve yakından ulaşmanızı kolaylaştıracaktır.Bu olanak ile kurumsal anlamda ilerleyen ve büyüyen firmamızın ulasal bir kimlik kazanarak dünyanın en hızlı iletişim ağında yerini alması hedeflemekteyiz. 

Web sitemizde ulaşabileceğiniz ürünlerimizden bazı örnekler dışında, iletişim adresimiz, hedeflerimiz hakkında gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca ürün yelpazemizin 3000 çeşitden fazla olduğunu belirtiyor ve daha fazla ceşit için sizleri Showroom 'larımıza bekliyoruz.
IMAGES 1
 Bünyesinde bulunan 3000 den fazla çeşite rağmen çeşit sayısını ve Arge- çalışmalarını hız kesmeden devam ettirmektedir. Mevcut Kumaş üretimini uzman tasarımcılar ile üretmekte, Ürünlerin uygun kallitede üretilmeleri ve üretim sonrası kontrolünü uzman kalite kontrolcüler ile yapmaktadır. Belli standartlar ölçüsünde yapılan üretim ve kontroller neticesinde mükemmel fenteks kumaşlarını meydana getirir.
IMAGES 2

 


İMALAT VE TASARIM
Fenteks kumaşcılık yeni kurulan bir şirket olmasına karşın yurt içi ve yurt dışı piyasasına çok geniş bir ürün yelpazesi sunar. Bünyesinde bulunan 3000 den fazla çeşite rağmen çeşit sayısını ve Arge- çalışmalarını hız kesmeden devam ettirmektedir. Mevcut Kumaş üretimini uzman tasarımcılar ile üretmekte, Ürünlerin uygun kallitede üretilmeleri ve üretim sonrası kontrolünü uzman kalite kontrolcüler ile yapmaktadır. Belli standartlar ölçüsünde yapılan üretim ve kontroller neticesinde mükemmel fenteks kumaşlarını meydana getirir.

    

Tasarım ve kumaş dizaynı için kartela makineleri kullanılmakta,sonrasında
ise kalite kontrolü yapılmaktadır.
IMAGES 3
IMAGES 4
IMAGES 5
IMAGES 6
IMAGES 7
IMAGES 8
IMAGES 9
IMAGES 10

Сфера деÑтельноÑти компании ;

округ : eyup
город : istanbul
Ñтрана: Türkiye








ĞĞĞ’ĞĞ• Ğ¡ĞĞĞ‘Ğ©Ğ•ĞИЕ